Drempelhulp.nl – Specialist in Toegankelijkheid

Specialist in toegankelijkheid

Kant-en-klare drempelhulpen

 • Standaard pakketen
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Binnen 1-2 werkdagen in huis

Oprijplaten

 • Mobiele drempel oplossing
 • Lichtgewicht
 • Niet-permanent
 • Voor grotere hoogtes

Offerte op maat

 • Altijd de meest geschikte oplossing
 • Voldoet volledig aan uw wensen & eisen
 • Ook een oplossing in bijzonder situaties
 • Snel geholpen en advies van specialisten

Een greep uit ons assortiment:

Hover Box Element

Hover Box Element

Drempelhulp modulair

Drempelhulp: Dit drempelsysteem bestaat uit losse delen en is als een soort Lego systeem in elkaar te klikken. Hierdoor zijn wij in staat om zeer diverse drempelhulpen aan te bieden. U ontvangt een kant-en-klare drempelhulp thuis die direct klaar is voor gebruik. De drempelhulp is door ons al voor u in elkaar gezet!

Hover Box Element

Hover Box Element

Galerij verhoging

Met een galerijverhoging en/of balkonverhoging maakt u uw appartement weer volledig toegankelijk voor bewoners en bezoekers met een rolstoel, rollator of scootmobiel. Zonder ruimteverlies aan weerszijden perfect passend te monteren.

Neem voor deze drempeloplossing contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur een mailtje naar [email protected].

Hover Box Element

Hover Box Element

Aluminium hellingbaan

Een modulaire hellingbaan is een ideale oplossing voor het overbruggen van grotere hoogtes, zeker ook wanneer er railing een vereiste is. Voor vrijwel iedere situaties is een passende hellingbaan te realiseren.

Hover Box Element

Hover Box Element

Rubberen gummy drempelhulpen

De oplossing voor het overbruggen van kleine tot middelgrote drempels voor binnen of buiten. Reukloze rubberen drempelhulp systeem. Snel geleverd en direct klaar voor gebruik!

Hover Box Element

Hover Box Element

Oprijplaten opvouwbaar

De mobiele oprijplaten zijn zeer compact opvouwbaar, lichtgewicht en beschikken over een handvat. De opvouwbare oprijplaten zijn hierdoor makkelijk met u mee te nemen en op meerdere locaties inzetbaar.

Hover Box Element

Hover Box Element

Drempelhulp rubber 3-zijdig

Deze rubberen drempelhulpen zijn beschikbaar tot een maximale hoogte van 10 cm. Voor drempels tot deze hoogte heeft de 3-zijdig rubberen drempelhulp zich bewezen als de meest kosteneffectieve oplossing voor buiten drempels.

Gemaakt van 100% gerecycled rubber materiaal. Let op: door het gebruikte materiaal ruikt de drempelhulp naar rubber, buiten heeft u hier geen last van maar wij adviseren deze drempelhulp niet binnen te gebruiken.

Hover Box Element

Hover Box Element

Oprijgoten

Oprijgoten hebben als unieke eigenschap dat ze altijd uit twee inschuifbare goten bestaan. De oprijgoten zijn hierdoor nog makkelijker mee te nemen omdat het gewicht verdeeld is over twee oprijgoten. Daarnaast zijn ze uitschuifbaar waardoor ze geschikt zijn voor kleine of grote hoogtes.

Niet geschikt voor 3-wiel scootmobielen.

Contact:

Heeft u nog vragen over ons of over onze producten? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected].