Stembureaus roltoegankelijk door een drempelhulp

Omdat iedere stem telt

De toegankelijkheid van stembureaus moet in maart 2021 beter

Volgens de kieswet (Artikel J4) dienen alle ruim 10.000 stembureaus sinds 1 januari 2019 toegankelijk te zijn voor alle kiezers en dus ook voor kiezers met een lichamelijke beperking. Uit een steekproef onderzoek blijkt echter dat in 2019 slechts 16% (Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen) en 9% (Europese Parlementsverkiezingen) voldeden aan alle toegankelijkheidscriteria.

Dit kan en moet beter. Iedere stem telt en daarom helpen wij u als stembureau graag verder! Ons assortiment aan drempelhulpen en oprijplaten kan antwoord geven op ieder complex hoogteverschil. Een toegankelijk stembureau is eenvoudig te realiseren!

0
+
Stembureaus
0
+
Mogelijke drempeloplossingen

Wij adviseren u graag

Komt u er op de website niet helemaal uit of ontvangt u graag wat extra advies? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420913 of stuur een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.
Aan de hand van een situatieomschrijving met afmetingen en foto's kunnen wij al een concreet advies uitbrengen. Ook kunnen wij op locatie langskomen om drempelhulpen in te meten en te plaatsen. Toegankelijkheid voor uw stembureau in no-time.


[contact-form-7 id=”7917″ title=”Contact Form – Home”]

Mogelijke drempeloplossingen voor toegankelijkheid stembureaus

has been added to your cart.
Checkout