Meet uw eigen drempelhulp

Drempelhulp inmeten

Iedere standaard drempelhulp van Drempelhulp.nl heeft een hellingshoek van 1:7 (14.5%), en heeft een geleidelijke op- en afloop zonder pauzes tussenin, waardoor u eenvoudig in een rechte lijn de desbetreffende drempelhulp kunt overbruggen.

Drempelhulpen met een hellingshoek van 1:7 (14.5%) worden over het algemeen geadviseerd voor drempels met een maximale hoogte tot 16,2 cm.

Drempelhulp bevestigen

Bent u de meegeleverde handleiding kwijtgeraakt? of vraagt u zich simpelweg voor uw aankoop af hoe de bevestiging van de drempelhulp precies in elkaar zit? Bekijk hier de online bevestigingshandleiding.

Is het helemaal gelukt met inmeten?

Bekijk hier onze drempelhulpen

Drempelhulp.nl heeft op het gebied van drempelhulpen het uitgebreidste assortiment in de Benelux

Kunststof drempelhulpen

Onze kunststof drempelhulpen zijn kant-en-klare drempelhulpen van zeer robuust kunststof materiaal. Het fijne aan kunststof materiaal is dat het materiaal zeer lang meegaat en eenvoudig aangepast kan worden aan uw specifieke situatie.

Rubberen drempelhulpen

De rubberen drempelhulpen zijn heel eenvoudig op de gewenste locatie neer te leggen en blijven door hun gewicht goed op de aangewezen plek liggen. De rubberen drempelhulpen zijn van zichzelf slipvast. Het hoge gewicht van de drempelhulp kan een nadeel zijn als deze met regelmaat verplaatst moet worden.

Aluminium drempelhulp / oprijplaat

Van aluminium drempelvervangers, tot schuifpui oplossingen en opvouwbare oprijplaten. Drempelhulp.nl biedt een ruim assortiment aan verschillende aluminium oplossingen. Een groot voordeel is dat aluminium zeer licht materiaal is en is daarom ideaal voor mobiele drempeloplossingen.