Filter

Drempelhulp i.p.v. Drempelvervanger nodig?

De aluminium drempelvervangers maken het mogelijk om weer gemakkelijk en veilig door het huis voort te bewegen voor personen die minder goed te been zijn of rolstoel gebonden zijn.

De aluminium drempelvervanger dient als vervanger voor een stofdrempel.

Het zou heel goed zo kunnen zijn dat u per abuis onze drempelvervanger pagina bezoekt terwijl u eigenlijk op zoek bent naar een ander soort aluminium drempelhulp. Neem gerust een kijkje op één van de volgende pagina’s voor meer aluminium drempelhulpen:

Een drempelvervanger monteren

De stofdrempel wordt vervangen door de ons geleverde drempelvervanger.

  1. Verwijder uw huidige drempel
  2. Zaag de drempelvervanger indien nodig op maat met een ijzerzaag
  3. Bepaal of u de vervangende overbruggingsdrempel vast wenst te schroeven of wenst te lijmen
  4. Lijmen: Indien u de drempelvervanger wenst te lijmen bevelen wij een niet-vlekkende allround lijm kit aan. Denk bijvoorbeeld aan de H750 Seal ‘n Bond van Bostik.
  5. Schroeven: Plaats de drempelvervanger op de desgewenste plek. Wij bevelen aan om de drempelvervanger voor te boren, druk gelijk een stukje door tegen de vloer aan. Haal de drempelvervanger van zijn plek en boor op de vloer verder op de markeringsplekjes die u heeft gemaakt gemaakt tijdens het voorboren van de vervangende drempel. Plaats pluggen in de boorgaten in de vloer, plaats de vervangende drempel terug op de desgewenste plek en schroef de schroeven door de boorgaten van de drempelvervanger heen totdat deze stevig “pakken” in de pluggen in de vloer.

Drempelvervanger kopen

De drempelvervangers worden altijd per stuk geleverd. De hoogte is bij ons in alle gevallen 3 mm hoog en de lengte is 1000 mm. De breedte verschilt, deze afmeting is afhankelijk van het te overbruggen “gat” dat is gevallen bij het verwijderen van de stofdorpel.

De drempelvervangers worden door ons direct uit voorraad geleverd, deze worden binnen 1-2 werkdagen na het bestellen bij u thuis afgeleverd.

Wij leveren de drempelvervangers in een lichtgrijze aluminium kleur of in een eiken kleurvariant, ook de eiken kleurvariant is gemaakt van een aluminium materiaal.

Contact

Heeft u nog vragen over onze drempelvervangers? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl. Wij helpen u dan graag verder.