Filter

Kabelbeschermers / kabel tunnels

Kabelbeschermers / kabel tunnels worden gebruikt om kabels te beschermen. U gebruikt de tunnels van de kabelbeschermer voor kabels die op de grond liggen en waar mensen regelmatig overheen lopen of zwaardere voertuigen overheen rijden. De kabelbeschermers / kabel tunnels worden aangeboden voor een enkele kabel, maar u kunt ook meerdere kabels beschermen met deze hulpmiddelen. Zo bieden wij ook kabelbeschermers met twee of drie banen aan, die u kunt gebruiken om twee of drie banen te beschermen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle kabelbeschermers / kabel tunnels die wij aanbieden. Alle kabelbeschermers op deze pagina zijn van hoogwaardige materialen gemaakt en hebben hierdoor een zeer lange levensduur.

Kabelbeschermer rubber

Onze meest populaire kabelbeschermers zijn van rubber geproduceerd. Deze rubberen kabelbeschermers zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en beschikken over één grote kabeltunnel met een ruimte van 15,3 x 8 mm.

Bijkomend voordeel is dat de kabels aan de onderzijde van kabelbeschermer door een gleuf geduwd kunnen worden.

Kabelbeschermer auto / industrie

Naast onze rubberen kabelgoten worden ook onze heavy-duty kabelbeschermers veel ingezet voor zwaar verkeer door onder andere autogarages, festivalbouwers, werkplaatsen en bouwterreinen.

De heavy duty kabel bedekkingen zijn in losse stukken van 90 cm verkrijgbaar en kunnen eenvoudig en snel in elkaar geklikt worden om een langere bedekking te realiseren.

De kabelbedekking zijn verkrijgbaar met 2 t/m 5 kabel banen en verschillende gewichtscapaciteiten variërend van  5454 t/m 20180 kg.

Contact:

Heeft u nog vragen over meerdere of één van deze producten? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.