Opmeetservice

Opmeetservice

Tijdens het opmeten van een drempelhulp of een verhoging zijn er meerdere factoren die een rol spelen bij het besluiten op de uiteindelijke drempel oplossing. Zo is het van belang om te weten: Wat de hoogte is van de drempel, hoe breed de drempelhulp mag en kan zijn, wat de uitloop wordt van de drempelhulp en of dit wel past, of de drempel binnen of buiten geplaatst wordt.                                                                                     

De omgeving speelt dus een grote rol bij het inmeten van een drempelhulp, en dit is bij iedereen anders. Er zijn dus meerdere aspecten om rekening mee te houden tijdens het inmeten. In veel gevallen vinden onze klanten het daarom handig om deze procedure uit te besteden aan Drempelhulp.nl zelf, een andere reden om aan Drempelhulp.nl de inmeting over te laten is omdat mensen zelf niet goed meer in staat zijn om al deze handelingen uit te voeren.

Drempelhulp.nl komt voor een nauwkeurige inmeting al bij u langs voor €49,-, zo zorgen wij er persoonlijk voor dat uw drempelhulp naadloos op uw drempel aansluit. Wanneer de uiteindelijke drempelhulp + montagekosten uitkomen boven de 500 euro wordt de betaalde €49,- in mindering gebracht en krijgt u deze dus weer volledig terug.

Maak een afspraak voor het inmeten van uw drempelhulp via: info@drempelhulp.nl of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 010-2420914.

Drempelhulp.nl biedt ook een montageservice aan: Montageservice

Meet uw eigen drempelhulp in:

U kunt ook uw eigen drempelhulp inmeten door het volgen van een aantal simpele stappen, bekijk de door ons opgestelde handleiding hieronder. Wanneer u al deze vragen kunt beantwoorden vragen wij u deze naar ons te mailen via: info@drempelhulp.nl, en mocht u er zelf niet helemaal uitkomen dan helpen wij u telefonisch graag verder, bel: 010-2420914.
Zodra wij uw mail hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met het vinden van een oplossing voor uw situatie, wij sturen hierna de offerte van de drempelhulp binnen 2-3 werkdagen naar u toe.

Stap 1 – Beantwoord de volgende vragen:

1. Wordt de drempelhulp binnen- of buitenshuis geplaatst?
2. Dient de drempelhulp 1-zijdig, 2-zijdig of 3-zijdig oprijdbaar te zijn?
3. Voor wie wordt de drempelhulp geplaatst? Een persoon in een rolstoel, scootmobiel, rollator etc.
4. Is de onderlaag voor de drempelhulp vlak of heeft de onderlaag een helling?
5. Wordt de drempelhulp geplaatst op een balkon of galerij?

Stap 2 – Het opmeten:

Voor ons is het belangrijk om een aantal maten te weten rondom de drempelhulp, zie de foto hier naast:

  • Meting A: Meet de hoogte van de drempel, de te overbruggen hoogte.
  • Meting B: De uitloop ná de drempel.
  • Meting C: De breedte van de drempel of deur.
  • Meting D: De uitloop vóór de drempel. De uitloop is belangrijk om te weten omdat bij hogere drempels er genoeg ruimte moet zijn om een grotere drempelhulp neer te kunnen leggen.

Stap 3 – Afbeeldingen:
Als laatste vragen we u om een aantal afbeeldingen te maken van uw situatie, dit helpt ons bij het beter in kunnen schatten van de mogelijkheden en wij kunnen hiermee bij voorbaat beter rekening houden met eventuele obstakels die voor kunnen komen.
Wij vragen u dus minimaal om de volgende afbeeldingen, maar hier geldt wel hoe meer afbeeldingen hoe beter.

1. Een algemene afbeelding met een ruime afstand van de drempelhulp in kwestie verwijderd.
2. Een gedetailleerde afbeelding van de drempel.

Stap 4 – opsturen
Wanneer u al deze gegevens heeft kunnen verzamelen vragen wij u deze op te sturen naar: info@drempelhulp.nl heeft u nog andere vragen dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via: 010-2420914.