Oprijplaten Zorg

Oprijplaten voor rolstoel, rollator en scootmobiel

De portable drempelhulpen van www.drempelhulp.nl zijn geschikt om verschillende drempelhoogtes te overbruggen. De mobiele oprijgoten en oprijplaten zijn zeer compact, gemakkelijk mee te nemen en op meerdere locaties inzetbaar. 

Oprijplaten rolstoeltoegankelijkheid zorg

De oprijplaten rolstoeltoegankelijkheid zorg worden speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten zorginstellingen. Denk hierbij aan verzorgingstehuizen, maar ook aan ziekenhuizen en privéklinieken. De oprijplaten zijn geschikt om verschillende drempelhoogtes te overbruggen, waaronder de lagere drempelhoogtes en zelfs hele hoge drempels. De mobiele oprijplaten rolstoeltoegankelijkheid zorg zijn op meerdere locaties inzetbaar, aangezien de oprijplaten gemakkelijk gedemonteerd, verplaatst en weer gemonteerd kunnen worden. Bekijk de verschillende soorten oprijplaten rolstoeltoegankelijkheid zorg op deze pagina. Door op een categorie te klikken, krijgt u de verschillende oprijplaten binnen een productcategorie te zien.

Oprijplaat rolstoel

De oprijplaten van Drempelhulp.nl zijn zeer geschikt voor rolstoel gebruikers dankzij de extra brede uitvoering van de oprijplaat. De gemiddelde rolstoel past hier perfect tussen en dankzij de opstaande randen aan beide buitenzijdes van de oprijplaat wordt er voorkomen dat u per ongeluk van de drempelplaat af kan rijden.

Daarnaast zijn de oprijplaten licht en eenvoudig opvouwbaar waardoor de oprijplaat eenvoudig mee kan nemen wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat. Ook het opbergen van de opvouwbare oprijplaten is geen enkel probleem omdat de platen maar weinig ruimte in beslag neemt.

De oprijplaten die Drempelhulp.nl in het assortiment heeft zijn voornamelijk gemaakt van sterk aluminium materiaal of van koolstofvezel. Een oprijplaat van aluminium heeft over het algemeen als voordeel dat deze licht zijn qua gewicht, de aluminium oprijplaten zijn hiermee makkelijk mee te nemen en de installatie ervan verloopt hierdoor een stuk soepeler. Daarnaast zijn veel van de aluminium oprijplaten eenvoudig opvouwbaar.

Oprijplaten opvouwbaar

Oprijplaten dubbel opvouwbaar

Oprijplaten premium

Oprijgoten rolstoel inschuifbaar

Oprijplaten rolstoelen lichtgewicht

Oprijplaten rolstoelen extra breed

Oprijplaten vast opvouwbaar

Oprijplaten scootmobiel

Modulaire rolstoel hellingbaan

Oprijplaten verrijdbaar