Oprijplaat voor rolstoel, rollator en scootmobiel

Bij drempelhulp.nl bieden we een breed scala aan oprijplaten die speciaal zijn ontworpen om mobiliteitsproblemen op te lossen en diverse drempelhoogtes te overbruggen. Of u nu een rolstoel, rollator of scootmobiel gebruikt, onze oprijplaten zijn een betrouwbare en veelzijdige oplossing. Deze mobiele oprijgoten en oprijplaten zijn compact, draagbaar en eenvoudig mee te nemen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik op verschillende locaties. Ze zijn ideaal voor zowel tijdelijke als permanente toepassingen.

Filter

Formaat en ontwerp

De oprijplaten van Drempelhulp.nl zijn zeer geschikt voor (elektrische) rolstoelgebruikers door de vele variaties in formaat en uitvoeringen. Dankzij de opstaande randen aan beide buitenzijden van de oprijplaat wordt voorkomen dat u per ongeluk van de drempelplaat af kan rijden.

Wij bieden oprijplaten van lengtes tussen de 60 cm tot wel 300 cm, hoogtes tussen 8 cm tot 100 cm en extra brede formaten. Daarnaast bieden we lichtgewicht hulpmiddelen en eenvoudig opvouwbare platen waardoor de oprijplaat gemakkelijk mee kan nemen wanneer u bijvoorbeeld op reis gaat. Ook het opbergen van de opvouwbare oprijplaten is geen enkel probleem omdat de platen maar weinig ruimte in beslag neemt. Onze producten zijn eenvoudig te installeren en zijn toepasbaar voor vele doeleinde. Denk bijvoorbeeld aan een oprijplaat voor een stoep verhoging of een korte trap, maar ook een platen en laadkleppen voor busvervoer en transport of inschuifbare oprijgoten. Dit maakt ons assortiment geschikt voor iedere rolstoel en situatie.

De drempelplaten die Drempelhulp.nl in het assortiment heeft zijn voornamelijk gemaakt van sterk aluminium materiaal of van koolstofvezel. Een oprijplaat van aluminium heeft over het algemeen als voordeel dat deze licht zijn qua gewicht, de aluminium oprijgoten zijn hiermee makkelijk mee te nemen en de installatie ervan verloopt hierdoor een stuk soepeler. Daarnaast zijn veel van de aluminium platen eenvoudig opvouwbaar.

Oprijplaten rolstoeltoegankelijkheid zorg

De oprijplaten voor rolstoelen worden speciaal ontwikkeld voor verschillende soorten zorginstellingen. Denk hierbij aan verzorgingstehuizen, maar ook aan ziekenhuizen en privéklinieken. De opritten zijn geschikt om verschillende drempelhoogtes te overbruggen, zowel de lagere en zelfs hele hoge drempels. De rolstoeltoegankelijkheid hulpmiddelen voor in de zorg zijn op meerdere locaties inzetbaar, aangezien de oprijplaten gemakkelijk gedemonteerd, verplaatst en weer gemonteerd kunnen worden. Bekijk de verschillende soorten oprijplaten rolstoel op deze pagina. Naast toepassing in de zorg zijn de oprijplaten ook zeer geschikt winkels, restaurants en openbare ruimtes om deze toegankelijk te maken voor iedereen, zonder aanpassingen in constructies aan te hoeven brengen.

Bent u op zoek naar een oprijplaat voor een rolstoel om kleinere drempels te overbruggen? Dan kan een drempelhulp een geschikte oplossing voor u zijn. Heeft u vragen of hulp nodig bij het maken van de beste keuze voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl. Ons gespecialiseerde team staat graag voor u klaar.

Op zoek naar oprijplaten in Duitsland? Bezoek Turschwellenrampe.de!

Bent u op zoek naar hoogwaardige oprijplaten in Duitsland? Dan raden wij aan om onze partnerwebsite Turschwellenrampe.de te bezoeken. Als de Duitse tegenhanger van Drempelhulp.nl biedt Turschwellenrampe.de een uitgebreid assortiment aan oprijplaten voor verschillende toepassingen.

Hun oprijplaten zijn ontworpen om maximale veiligheid en gemak te bieden, met producten die geschikt zijn voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Bezoek Turschwellenrampe.de vandaag nog voor meer informatie en om de perfecte oprijplaat voor uw situatie te vinden.