Filter

Wielstoppers voor parkeerplaatsen

Een wielstopper wordt ook wel een varkensrug genoemd. Deze hulpmiddelen worden voornamelijk gebruikt op parkeerplaatsen en in parkeergarages. De wielstoppers parkeerplaatsen zijn eenvoudig en snel te installeren en zijn geschikt voor zowel asfalt ondergronden als betonnen ondergronden.

U kunt de wielstoppers parkeerplaatsen permanent plaatsen, maar de wielstoppers kunnen ook verplaatst worden. Op deze manier is het ook mogelijk om de wielstoppers tijdelijk te plaatsen. De wielstoppers worden aangeboden in diverse formaten, waaronder het formaat van 1.65 meter of 2 meter. U kiest zelf welke wielstoppers u aan wil schaffen voor uw parkeerplaats of parkeergarage.

Waarom een wielstopper?

Een wielstopper wordt meestal aan het einde van parkeerplaatsen geplaatst en helpen chauffeurs te begeleiden en het parkeren in elke parkeeromgeving te controleren.

Dit kan ervoor zorgen dat auto’s niet te dicht bij een stoeprand of looppad parkeren, waar autobumpers over de rand kunnen hangen en een belemmering voor voetgangers kunnen vormen.

Een wielstopper kan ook een barrière vormen tussen twee rijen parkeerplaatsen om onbedoelde aanrijdingen te voorkomen.

Een wielstopper of varkensrug binnen no-time

De door u gewenste varkensrug besteld u eenvoudig online bij ons in de webshop. Na de bestelling kunt u uw wielstopper binnen 7-8 werkdagen bij u thuis verwachten.

Heeft u na ontvangst nog vragen over de installatie van de wielstopper? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u dan graag verder.

Contact:

Heeft u nog vragen over onze wielstoppers of andere producten uit ons assortiment? U kunt ons bereiken door te bellen naar: 010-2420914 of stuur een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.