Filter

Oprijgoten rolstoel inschuifbaar

Oprijgoten zijn geen complete oprijplaten, maar bestaan uit twee inschuifbare goten waar u de wielen van uw rolstoel op kunt zetten. De oprijgoten wegen slechts enkele kilo’s per stuk en daarom is dit hulpmiddel ideaal voor onderweg, bijvoorbeeld om met de rolstoel in een busje te rijden. De oprijgoten rolstoel inschuifbaar zijn erg licht, maar wel hebben wel een grote gewichtscapaciteit. Verder zijn de oprijgoten altijd voorzien van een antislip bovenlaag, zodat u de hulpmiddelen ook kunt gebruiken bij vochtig weer. Door de openstaande randen van de oprijgoten rolstoel inschuifbaar, kunt u nooit van de oprijgoten af glijden. De oprijgoten worden aangeboden in verschillende formaten.

De oprijgoot is geschikt voor gebruik met een rolstoel en sommige type vier-wiel scootmobielen. U moet hierbij wel opletten dat de oprijgoot een opstaande rand heeft van 5 cm, dit betekent dat uw scootmobiel hier overheen moet kunnen. Weet u niet zeker of de oprijgoot voor uw scootmobiel geschikt is? Dan adviseren wij om contact met ons op te nemen via 010 – 2420914, wij kunnen u dan verder adviseren of deze oprijgoot voor u geschikt. Mocht dit voor u niet de juist oplossing zijn dan kunnen wij wellicht een andere oplossing voor u bedenken.

Drempelhulp.nl levert ook oprijplaten speciaal voor scootmobielen.

De aluminium oprijplaten zijn leverbaar in verschillende lengtes, en voor hoe langer de oprijplaat hoe hoger de te overbruggen hoogte kan zijn. De oprijgoten in deze categorie kunnen maximaal een hoogte van 61 cm overbruggen. Ideaal voor het inladen van uw rolstoel of scootmobiel in uw auto of bus, maar ook bij drempels in en rondom uw huis bieden deze lichtgewicht oprijplten uitkomst.