Filter

Anti slip trap voor buiten

Voor binnen zijn er diverse antislip oplossingen voor op de trap verkrijgbaar maar voor buiten en voor gebruik in publieke ruimtes zijn deze een stuk schaarser.

Ons antislip traptreden profiel is waterbestendig en van zeer hoogwaardige kwaliteit. De antislip profielen voor de traptreden zijn gemaakt van duurzaam glasvezel materiaal.

Het antislip profiel biedt een zeer stroef oppervlak om glijpartijen te voorkomen. Ook zijn de uiteindes van de profielen fel geel of wit gemarkeerd waardoor de treden ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Antislip trap platen

Voor trappen met platformen is het mogelijk om ook deze platformen te voorzien van antislip platen. Zo zijn niet alleen de treden antislip, maar de volledige trap stroef genoeg om ook bij natheid veilig over te lopen.

Antislip strips voor buiten

Onze antislip strips voor buitentrappen worden veel ingezet in publieke ruimtes waar de trappen intensief gebruikt worden.

De antislip traptreden zijn onder andere geschikt voor een betonnen, houten en stalen ondergrond.

Contact:

Op zoek naar een antislip traptreden oplossing? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.

Wij helpen u dan graag verder en gaan samen met u opzoek naar de meest kost effectieve antislip oplossing. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u opstellen.