Filter

Losse onderdelen voor professionals

Speciaal voor de professionals! Losse drempelhulp onderdelen voor vakmensen. Eenvoudig modulair systeem voor snelle en gemakkelijke plaatsing voor uw drempelhulp.

Doe-het-zelf drempelhulpen professional

De producten in de doe-het-zelf drempelhulpen professional categorie maken het mogelijk om uw eigen drempelhulpen samen te stellen. U kunt uw drempelhulp met deze materialen dus geheel zelf maken. Door diverse producten in deze categorie te bestellen, kunt u drempelhulpen samenstellen die volledig aan uw wensen, eisen en verwachtingen voldoen en perfect bij uw drempels passen. U kunt de producten binnen de doe-het-zelf drempelhulpen professional categorie gebruiken om drempelhulpen voor binnen te realiseren, maar de producten zijn ook geschikt voor het samenstellen van drempelhulpen voor buiten. Bekijk de verschillende producten in de categorie en bestel de hulpmiddelen die u nodig heeft voor uw drempelhulpen.

Drempelhulp zelf maken

Met het materieel op deze pagina kunt u dus zelf uw drempelhulp maken. Voor bijzondere situaties waarbij een standaard drempelhulp simpelweg niet voldoet kunt u met het materieel in deze categorie uw drempelhulp zelf maken en samenstellen. Ideaal voor wanneer u bekend bent met dit drempelsysteem.

Contact

Bent u nog onbekend met dit drempelsysteem, dan adviseren wij u toch om contact met ons op te nemen omdat het drempelsysteem toch ook vrij veel verschillende elementen bestaat. Wij kunnen dan op basis van uw opgemeten afmetingen van de drempel en foto’s precies berekenen hoeveel materieel wij nodig gaan hebben en wat dit dan zal kosten. U kunt deze gegevens gewoon naar ons mailen via: info@drempelhulp.nl of neem contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914. Wij helpen u dan graag verder!

Deze elementen worden gebruikt voor het in elkaar zetten van een modulaire drempelhulp. Wanneer u een modulaire drempelhulp besteld zetten wij deze op locatie al voor u in elkaar.

Let op: deze categorie is vooral bedoeld voor bedrijven die bekend zijn met het systeem en hoe deze opgebouwd wordt. De kans is groot dat uw drempel ook op te lossen is met één van onze standaard drempelhulpen.