Filter

Drempelhulp of drempelplaat aluminium

De drempelhulp drempelplaat aluminium wordt gebruikt om een pand volledig toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel, een rollator of een scootmobiel. De drempelhulp is eenvoudig en snel te monteren, namelijk door de drempelhulp vast te schroeven of vast te lijmen. Omdat de drempelhulp aluminium eenvoudig op maat gemaakt kan worden door de drempelhulp af te zagen, is deze drempelhulp geschikt voor iedere woning en ieder bedrijfspand. En wilt u uw drempelhulp gemakkelijk overal mee naartoe kunnen nemen? Dan bestelt u een draagbare drempelhulp van aluminium, die u overal kunt gebruiken om een pand te betreden met uw rolstoel, rollator of scootmobiel.

Een aluminium drempelhulp voor bedrijven

Wilt u uw bedrijfspand toegankelijk maken voor iedere bezoeker? Bestel dan een drempelplaat aluminium. Deze drempelplaat is niet alleen van hoge kwaliteit, maar is bovendien erg voordelig. Dit betekent dat u nauwelijks iets hoeft te investeren in de drempelhulp voor uw bedrijfspand, maar uw pand hier wel toegankelijk mee kan maken. Met een drempelplaat aluminium kan iedere mindervalide met rolstoel, rollator of scootmobiel uw bedrijfspand namelijk betreden.

De voordelen van een drempelhulp van Aluminium

  • Lichtgewicht: Een drempelhulp van aluminium is licht van gewicht en is daardoor indien nodig makkelijk te verplaatsen.
  • Sterk: Een drempelplaat van aluminium is gemaakt van zeer sterk en duurzaam materiaal dat bij normaal gebruik bestand tegen slijtage. De drempelhulpen zijn in alle gevallen volledig weersbestendig.
  • Installatie: Het fijne aan onze aluminium drempelhulpen is dat er nauwelijks tot geen installatie vereist is. De drempelhulp kan op of bij de desgewenste plek geplaatst worden en is daarna direct klaar voor gebruik.

Drempelplaat aluminium – de verschillende soorten

Bij Drempelhulp.nl bieden we verschillende soorten aluminium drempelplaten. Namelijk de volgende:

  • Drempelbrug: Dit is een drempelplaat die simpelweg over de te overbruggen drempel heen geplaatst kan worden. Ideaal voor als u een drempel moet overbruggen die aan beide kanten ongeveer even hoog is. Wij hebben deze in een niet-opvouwbare en een opvouwbare variant.
  • Drempelhulp voor een schuifpui: Deze drempelplaat is uitgerust met een extra “uitklap” gedeelte. Dit zorgt ervoor dat een gedeelte van de plaat weer eenvoudig ingeklapt kan worden wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt, hierdoor kan de deur weer dicht.
  • Drempelplaat: De standaard drempelplaat is in wezen gewoon een aluminium plank met opstaande randjes aan beide zijden. De plank wordt op de drempel gelegd als overbrugging en biedt daarmee een overbrugging aan één kant van de drempel.
  • Drempelplaat in hoogte verstelbaar: De in hoogte verstelbare drempelplaat is ook een aluminium plank die aan één stuk doorloopt maar heeft in dit geval nog verstelbare pootjes waar deze op kan steunen. De drempelhulp rust daarom niet op de rand van de drempel maar steunt op zichzelf en wordt tegen de drempel aan geplaatst.