Modulaire hellingbaan rolstoel

De modulaire rolstoel hellingbaan wordt gebruikt om grotere hoogteverschillen te overbruggen. Omdat de hellingbaan uit verschillende delen bestaat kunt u deze hellingbaan in verschillende situaties gebruiken. De verschillende delen van de modulaire hellingbaan voor een rolstoel kunnen namelijk in vrijwel iedere situatie gebruikt worden om een passende hellingbaan te realiseren.

Gebruiksvriendelijkheid

Verder is de gebruiksvriendelijke hellingbaan altijd voorzien van stevige relingen. De hellingbaan is hierdoor helemaal veilig te gebruiken. De aluminium platen van de hellingbaan zijn lichtgewicht. Ook zijn de hellingbanen zeer duurzaam waardoor u jarenlang plezier zult hebben van deze oprijplaat.

De baan is verkrijgbaar zonder bochten, met een enkele bocht, met twee bochten of in U-vorm. Bestel de hellingbaan die u nodig heeft in onze online shop en gebruik deze hellingbaan om de grotere hoogteverschillen te overbruggen.

Altijd een geschikte oplossing

De aluminium hellingbaan is een zeer modulair systeem dat zich in vele verschillende bochten kan wringen. De hellingbaan vormt hierdoor vrijwel altijd als geschikte oplossing voor uw drempel probleem.

Door samen creatief op zoek te gaan naar een oplossing helpen wij u graag verder. Zo maken we uw woning, bedrijfspand of ander gebouw rolstoel toegankelijk te maken.

Contact

Neem voor deze hellingbanen contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.

Als u enkele foto’s en afmetingen naar ons toe stuurt kunnen wij direct aan de slag met het bedenken van een geschikte oplossing.

Bij Drempelhulp.nl hebben we al jarenlange ervaring met het installeren van drempelhulpen en oprijplaten en wij geloven er sterk in dat met ons huidige assortiment aan drempeloplossingen iedere drempel, trap of ander obstakel te overbruggen is.