Filter

Drempelhulp rubber

De drempelhulp rubber wordt voornamelijk gebruikt voor het aanpassen van kleinere drempels. U kunt deze drempelhulp in huis leggen, maar ook buitenshuis plaatsen om het pand altijd toegankelijk te maken voor mensen met een rolstoel, een rollator of een scootmobiel. De drempelhulp rubber is voorzien van een antislip oppervlak, die ervoor zorgt dat de gebruiker niet van de drempelhulp af kan glijden. Zelfs als de drempelhulp rubber nat is geworden door de regen, kan deze drempelhulp gewoon gebruikt worden. Drempelhulp.nl biedt deze drempelhulp in het formaat 90 tot 100 centimeter aan. De dikte van de drempelhulp kunt u zelf bepalen. U kunt bijvoorbeeld een dunne drempelhulp van 4 mm dik bestellen bij Drempelhulp.nl, maar wij hebben ook een rubberen drempelhulp met een dikte van 20 mm, 24 mm, 36 mm of zelfs 60 mm. En heeft u hulp nodig met het bestellen van de juiste rubberen drempelhulp? Dan helpen wij u graag. Door contact met ons op te nemen, kunt u ondersteuning krijgen bij het bestellen van uw rubberen drempelhulp.

De rubberen drempelhulp

De rubberen drempelhulpen zijn zeer eenvoudig neer te leggen en zijn zowel met als zonder plakstrip leverbaar. De plakstrip bevindt zich aan de onderzijde van de drempelhulp rubber en zorgt ervoor dat u de drempelhulp goed en vast op zijn plek blijft liggen en niet verschuift wanneer er overheen wordt gereden. Wanneer u de rubberen drempelhulp dus regelmatig wil verplaatsen adviseren wij dus om een drempelhulp te kopen zonder plakstrip. Is het bedoeld als een permanentere drempeloplossing dan kunt u de oprit met plakstrip bestellen.

De drempelvoorziening is makkelijk zelf op maat te maken door middel van bijvoorbeeld een stanleymes, waardoor de drempelhulpen rubber (gummy ramp) in iedere deuropening of andere situatie past. Ideaal voor het overbruggen van een drempel met bijvoorbeeld een rolstoel, een rollator of een scootmobiel.

Contact:

Heeft u nog vragen over onze rubberen drempelhulpen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.