Filter

Drempelhulpen op maat

Drempelhulp verkoopt onder andere kant en klare drempelhulpen, maar wij kunnen uw drempelhulp ook op maat maken. Heeft u specifieke eisen waar uw drempelhulp aan moet voldoen of kunt u geen goede drempelhulp vinden voor uw enigszins afwijkende drempel? Dan bestelt u een van onze drempelhulpen op maat.

Verschillende soorten drempelhulpen op maat

Iedereen heeft wel andere eisen, wensen en verwachtingen bij het bestellen van een drempelhulp heeft. En wij begrijpen dat ook iedere klant een ander budget heeft. Om er dan voor te zorgen dat iedereen de perfecte drempelhulp bij ons kan bestellen, verkopen wij verschillende soorten drempelhulpen op maat.

Zo kunt u bij Drempelhulp een rechte drempelhulp bestellen, maar ook één met een hoek, twee hoeken of zelfs meer. U beschrijft uw eisen waar de drempelhulpen aan moeten voldoen en wij zorgen dat u de perfecte drempelhulp kunt bestellen. En heeft u een specifieke eis? Dan kunt u het gerust met ons erover hebben. Wij doen er alles aan om een drempelhulp op maat te kunnen leveren die volledig aan deze eisen voldoen

De Excellent Systems drempelhulpen van Drempelhulp

Drempelhulp biedt verschillende soorten drempelhulpen, bijvoorbeeld de Excellent Systems drempelhulp productlijn. Deze drempelhulpen op maat zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren. De drempelhulpsystemen zijn bovendien nog erg flexibel. Met de Excellent Systems drempelhulpen op maat kunnen wij iedere vorm creëren, van één, twee tot drie zijdes oprij-baar tot balkon- en galerijverhogingen.

Duurzame drempelhulpen op maat

Wij vinden het belangrijk dat u vele jaren plezier heeft van uw drempelhulp. Wij verkopen daarom een aantal duurzame drempelhulpen op maat, die gemakkelijk door de jaren heen gaan zonder enig onderhoud. Onze drempelhulpen op maat worden altijd gemaakt van de ijzersterke materiaalsoort polyetheen. Het maakt niet uit dat uw drempelhulp altijd buiten ligt, dat hij geen onderhoud krijgt en iedere dag intensief gebruikt wordt, uw drempelhulp zal jaren mee gaan.

Vragen? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen over onze opmaat gemaakte drempelhulpen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u meer wil weten over een specifiek product in ons aanbod opmaat gemaakte drempelplaten, kunt u contact met ons opnemen.