Onlangs gerealiseerde drempelhulp projecten

Onlangs gerealiseerde projecten – Foto album

Kleinere drempelhulp projecten

Bij drempelhulp.nl zijn we in staat met ons modulaire systeem zowel grote als kleine drempelhulpen te realiseren. De grote van de drempelhulp is voornamelijk afhankelijk van de hoogte van de te overbruggen drempel, maar ook de gewenste hellingshoek en de beschikbare uitloop mogelijkheden spelen een belangrijke rol bij het het plaatsen van een drempelhulp.

Weet u niet zeker wat voor drempelhulp het beste geschikt is voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op door enkele foto’s van uw drempel te mailen naar: [email protected]. Als u ons ook informeert over de hoogte van de drempel kunnen wij u direct informeren over de voor u geschikte mogelijkheden.

Modulaire aluminium hellingbaan

De modulaire hellingbaan is een ideale oplossing voor het overbruggen van grotere hoogteverschillen maar wordt ook vaak ingezet bij complexere drempels en trappen.

Het aluminium platen systeem kan in vele verschillende bochten worden gewrongen waardoor deze oplossing zeer divers inzetbaar is.

Wilt u weten of de aluminium hellingbaan een geschikte oplossing is voor uw drempelprobleem? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Stap voor stap installatie van een drempelhulp

Voor drempelhulp.nl is een drempelhulp installeren al lang geen uitdaging meer. Wij hebben een team van experts met jarenlange ervaring in het plaatsen van drempelhulpen, hierdoor kunnen wij in ieder onmogelijk lijkende situatie een passende drempel oplossing aanbieden. Dit lukt ons door ons flexibele modulaire drempelhulp systeem in combinatie met meerdere drempeloplossingen die wij aanbieden.

U kunt hier stap voor stap zien hoe wij een drempelhulp maken en installeren. Hier kunt u goed zien hoe onze experts te werk gaan.

Heeft u nog vragen en / of bent u zelf op zoek naar een oplossing voor uw lastige drempels? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-242 09 14. Of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: [email protected]

Onze rubberen drempelhulpen

Op drempelhulp.nl verkopen wij naast onze andere drempelhulp systemen ook rubberen drempelhulpen. Onze rubberen drempelhulpen zijn gemaakt van duurzaam rubber met een hoogstaande kwaliteit. Ze zijn erg gebruikersvriendelijk en hartstikke veilig.

De stepless lite oprijplaat

Wij van Drempelhulp.nl verkopen meerdere oprijplaten maar de meest lichte en gebruikersvriendelijke van allemaal is de Stepless lite. De oprijplaten zijn gemaakt vaan koolstofvezel en dit maakt de oprijplaat zeer licht en erg stevig, dit maakt de Stepless lite makkelijk om mee te nemen.

Oprijplaten

Wij hebben veel verschillende soorten oprijplaten in ons assortiment. De oprijplaten zijn van een hoogwaardig kwaliteit en in de meeste gevallen makkelijk te installeren en zelfs in sommige gevallen is er helemaal geen installatie nodig. Onze oprijplaten zijn voor grote en kleinere drempels goed te gebruiken.

Afrijd Beveiliging

Hoe kunt u voorkomen dat u naast de Drempelhulp rijd met bijvoorbeeld uw scootmobiel. Hier hebben wij onze kunststof stootbuis (K-tube) voor. De kunststof stootbuis is als enkel of dubbele variant te plaatsen. de afrijd bescherming is te plaatsen bij een drempelhulp vanaf een hoogte van 3,6 cm

Balkon & galerijverhoging

Op drempelhulp.nl bieden wij met trots ook balkon & galerijverhoging dit is om te zorgen dat bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid krijgen om volledig vrij in en rondom hun woning te leven.

De balkon & galerijverhoging is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld VVE’s die een flat of appartementen willen opplussen.

Douchevloer verhoging

Wij bieden op Drempelhulp.nl ook doucheverhogingen aan. dit is om oudere and gehandicapte mensen te helpen met in en uit de douche te stappen en om zo het douche makkelijker te maken.

Ons systeem die we hier voor gebruiken laat het water doorlopen en heeft ook een anti slip systeem wat het veilig maakt om op te staan en te lopen.