Op maat gemaakte drempelhulpen

Op maat gemaakte drempelhulpen

Stelt u zich uw huis voor zonder lastige drempels die uw vrijheid beperken. Drempelhulpen bieden een oplossing voor alle denkbare situaties om woningen en appartementen voor een rollator of rolstoel toegankelijk te maken. Onze drempelhulp-oplossingen zijn veilig, duurzaam en gebruiksvriendelijk. Wij leveren drempelhulpen voor eenvoudige en de meest complexe situaties. Van deurdrempels binnen- en buitenshuis tot douchevloerverhogingen.

Wilt u advies over de beste keuze voor een drempelhulp of bent u op zoek naar een drempelhulp op maat, vul dan onderstaand contactformulier in en dan zullen wij u binnen 1 tot 2 werkdagen beantwoorden.

Wat is de hoogte van de te overbruggen drempel?
Wat is de breedte van de te overbruggen drempel?
Hoe lang moet de drempelhulp worden? Hoe lang kan de drempelhulp maximaal worden?
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 3 files.
Om een goede inschatting te maken van de situatie is het voor ons handig om enkele foto's van uw drempel te ontvangen. Wij kunnen u dan sneller en beter adviseren.
Zijn er ook nog eventuele bijzonderheden?

Op maat gemaakte hellingbanen aluminium

Om grotere hoogteverschillen te overbruggen, bieden modulaire hellingbanen uitkomst. Met de elementen kan voor vrijwel iedere situatie een passende hellingbaan worden gerealiseerd in combinatie met een veilige leuning. Het aluminium platen systeem is lichtgewicht en toch zeer duurzaam. Het systeem biedt altijd uitkomst, de prijs varieert op basis van uw situatie.

Op maat gemaakte hellingbanen modulair

Met het Excellent Systems drempelsysteem worden drempels op een eenvoudige manier aangepast. Het systeem kan zowel binnen als buiten worden geinstaleerd. De kleinere drempeloplossing kan op een verwijderbare manier worden geïnstalleerd, zodat het opritje aan de kant kan worden gezet bij een eventuele schoonmaak of het systeem tijdelijk niet kan worden gebruikt. Doordat het systeem uit verschillende elementen is opgebouwd, is een uitstekend systeem zeer geschikt voor herhaald gebruik. Door meerdere lagen materialen op elkaar te stapelen en vast te zetten, wordt de benodigde hoogte overbrugd. Het systeem heeft een stevige structuur die geluid kan onderdrukken en bestand is tegen zeer zware belastingen.

Op maat gemaakte balkon-galerij verhoging

Een balkonverhoging of galerijophoging biedt bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om weer volledig vrij te leven in- en rondom hun woning.

Met een verhoging worden drempels weggewerkt en de vloer volledig egaal gemaakt. Dit houdt in dat er geen vervelende drempels zich in de flat of de woning bevinden die de toegankelijkheid voor bewoners met een rolstoel of rollator belemmeren. Naast de vloeroplossingen biedt HomeCare Innovation ook de mogelijkheid om de balustrade te verhogen zonder deze te beschadigen. De verhoging wordt bevestigd met klemmen en kan eenvoudig en zonder sporen weer worden verwijderd. De balustradeverhoging is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en roest dus niet.

 

Tentvloerbedekking

Deze handige tentvloerbedekking is ideaal voor tijdens het kamperen. Deze speciale vloerbedekking kunt u snel en gemakkelijk opbouwen en afbreken. Deze vloer is gemaakt om uw spullen droog te houden als het gaat regenen. Doordat u de vloer heeft neergelegd zal u droog blijven tijdens de regen.

Een goede caravanvoortent creëert een extra, knusse ruimte wanneer u van het buitenleven aan het genieten bent. Het kan echter moeilijk zijn om een goede basis in uw voortent te behouden. Hetzelfde geldt voor de onderlaag achter de toonbank van een marktkraam. Het heerlijke zomerse weer kan onvoorspelbaar zijn en een oneffen ondergrond kan op den duur ook oncomfortabel zijn om op te lopen.

Op maat gemaakte douchevloer verhoging

De douchevloerverhoging bestaat uit een waterdoorlatend kunststof tegelsysteem dat volledig op maat gemaakt kan worden zodat deze in uw douchebak en badkamer past.

Zo is het niet nodig om uw volledige douche of badkamer te verbouwen maar kunt u zonder een grote ingreep en kosteneffectief uw badkamer eenvoudig een heel stuk veiliger maken.

Voor mensen die minder goed te been zijn kan de badkamer een zeer gevaarlijke plek zijn. Zo belanden er jaarlijks al 24.000 mensen in ziekenhuis wegens uitglijden op gladde tegelvloeren. Een ander obstakel is de drempels van de douchebak. Zo kan het al een uitdaging zijn op de douchebak in te stappen omdat deze gebruikelijk hoger is dan de vloer en het uitstappen omdat de wanden van de douchebak ook hoger zijn.

Douchen zonder drempel is daarom een belangrijke maatregel om valpartijen te voorkomen. Een oplossing die wij hiervoor bieden is het maken van een drempelhulp voor tegen uw douchebak. Om ervoor te zorgen dat ook de binnenkant van de douchebak veilig is hebben wij een waterdoorlatend systeem dat de drempel om uit te stappen elimineert. Zo kunt u te voet of met bijvoorbeeld een douchestoel weer veilig genieten van een warme douche!