Filter

Drempelhulp rubber schuin

De drempelhulp rubber schuin van Drempelhulp.nl is uitermate geschikt voor buiten. De drempelhulp is speciaal ontwikkeld om ieder hoger obstakel te kunnen overbruggen, waaronder bijvoorbeeld hogere stoepranden. De drempelhulp rubber schuin is gemaakt van 100 procent gerecycled rubber, een materiaalsoort die prima tegen de verschillende weersomstandigheden kan. Legt u deze drempelhulp buiten, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de drempelhulp snel weer moet vervangen. De drempelhulpen van rubber zijn namelijk van hoge kwaliteit rubber gemaakt en daarom erg duurzaam. De drempelhulp is verkrijgbaar in verschillende formaten. U kiest zelf welk formaat drempelhulp rubber schuin u aan wil schaffen bij Drempelhulp.nl.

Alle rubberen drempelhulpen van Drempelhulp.nl zijn voorzien van een antislip laag. Deze laag zorgt ervoor dat de drempelhulp niet glad wordt als het geregend heeft, maar ook niet als er sneeuw gevallen is of als er natte bladeren op liggen. Door de antislip laag op onze rubberen drempelhulpen, zijn al onze drempelhulpen volledig veilig.

Deze specifieke rubberen drempelhulpen bevelen wij eigenlijk alleen voor buiten aan. Dit i.v.m. een rubber geur dat deze drempelhulpen met zich mee brengen. Bij buitengebruik merkt u hier niks van maar als deze drempelhulpen binnen worden gelegd kan de geur als zeer onprettig worden ervaren.

Bent u op zoek naar drempelhulpen van rubber voor binnen? Bekijk dan hier onze gummy ramps, deze drempeloplossingen zijn gemaakt van ander rubber materiaal zonder geur.

Contact:

Heeft u nog vragen over ons assortiment? Ons team van specialisten staat voor u klaar! U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar: 010-2420914 of stuur een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.