Drempelvervangers

Drempelvervanger

De drempelvervangers van Drempelhulp.nl maken het mogelijk dat mensen met een beperking of mensen die slecht ter been zijn gemakkelijk kunnen bewegen binnenshuis.

De drempelvervanger is eenvoudig te monteren door te schroeven of te lijmen en eenvoudig op maat te zagen. De naam van het product zegt het eigenlijk al, de drempelvervanger vervangt uw huidige drempel voor een vlakkere rolstoel vriendelijke vervanger met een zeer geleidelijke helling.

De drempelvervanger is geschikt voor vrijwel alle vlakke en harde ondergronden en is naast de standaard grijze aluminium kleur ook in een eikenhouten kleur leverbaar.

Drempelvervangers op maat

De hoogte van onze drempelvervangers is met een geleidelijke helling altijd 3 mm hoog. Echter is de diepte van de drempelvervanger wel in maten van 80 t/m 175 mm verkrijgbaar.

De lengte / breedte van de drempelvervanger wordt standaard in 1000 mm (1 meter) geleverd. De breedte van deze drempelhulp is echter zeer eenvoudig op maat te zagen zodat deze naadloos aansluit op de plek waar uw voormalige drempel voorheen lag. Voor veel deuren is een 900 mm breedte namelijk ook zeer goed geschikt maar dit is per situatie afhankelijk.

Direct uit voorraad geleverd

Onze drempelvervangers worden direct uit voorraad geleverd waardoor deze altijd binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis bezorgd zullen worden.

Wilt u het product eerst even bekijken? Dan kan dat uiteraard ook! Kom gezellig langs bij ons op de steenbakkerij 16 in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Contact:

Weet u niet zeker welke drempelvervanger het beste bij u past? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.

Wij helpen u graag verder!