Oprijplaten dubbel opvouwbaar

De oprijplaten dubbel opvouwbaar worden speciaal ontwikkeld om gemakkelijk in- en uit te klappen en overal mee naartoe te nemen. De opvouwbare oprijplaten zijn solide, duurzaam en altijd voorzien van een antislip oppervlak. Op deze manier kunt u de oprijplaten ook gebruiken als het geregend heeft en het oppervlak van de oprijplaat vochtig is.

Het grote voordeel van de oprijplaat dubbel opvouwbaar, is het feit dat deze oprijplaten zowel in de lengte als in de breedte opgevouwen kunnen worden. Dit maakt het in- en uitklappen en vervolgens vervoeren van de oprijplaten nog gemakkelijker. De oprijplaten worden aangeboden in verschillende formaten.

De oprijplaat dubbel opvouwbaar vouwt u op als een compact koffertje met een handvat. Dankzij het lichtgewicht aluminium materiaal zijn deze oprijplaten door de meeste eenvoudig te tillen.

Welke oprijplaat dubbel opvouwbaar voor u?

Voor onze oprijplaten rekenen wij voor iedere centimeter die u in hoogte moet overbruggen 6 cm aan oprijplaat lengte. Heeft u dus een drempel van 25 cm? Dan doet u 25 x 6 = 150 cm. U heeft in dit geval dus een oprijplaat nodig van minimaal 150 cm.

Daarnaast is de breedte van deze oprijplaten wanneer uitgevouwen maar liefst 73 cm waardoor de oprijplaat geschikt is voor de meeste rolstoelen en scootmobiels.

Contact:

Heeft u een vraag over onze oprijplaat dubbel opvouwbaar of andere producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur een mailtje naar: info@drempelhulp.nl. Wij helpen u dan graag verder!