Rolstoelliften

Rolstoelliften

Drempelhulp.nl biedt een breed assortiment aan platformliften die rolstoelgebruikers en andere mensen met beperkte mobiliteit veilige en waardige toegang geven tot moeilijk bereikbare plaatsen. Onze veilige en stabiele oplossingen helpen gebruikers hoogteverschillen tot drie meter te overbruggen.

Toegankelijkheid is onze prioriteit

Drempelhulp.nl biedt een breed assortiment aan platformliften die rolstoelgebruikers en mensen met beperkte mobiliteit veilige toegang geven tot moeilijk bereikbare plaatsen. Onze liften nemen minder ruimte in beslag dan hellingbanen en zijn ideaal voor locaties waar hellingen te steil of te lang zouden zijn.

De juiste lift wordt bepaald door het hoogteverschil en de specifieke behoeften van de gebruiker.

“Toegang zonder grenzen, vrijheid voor iedereen.”

Standaard rolstoelliften

Drempelhulp.nl produceert veelzijdige standaard platformliften, eenvoudig te installeren op locaties met een hoogteverschil tot drie meter. Onze liften bevorderen de waardigheid en onafhankelijkheid van gebruikers en worden meestal door hen zelf bediend.

Met Drempelhulp.nl liften krijgen mensen met beperkte mobiliteit dezelfde toegang, zonder aparte ingangen te hoeven gebruiken.

“Ongemerkt toegankelijk, perfect geĂŻntegreerd.”

Op maat rolstoelliften

Het verbeteren van de toegankelijkheid in oude, monumentale gebouwen is vaak een uitdaging. Drempelhulp.nl biedt op maat gemaakte platformliften die naadloos opgaan in de bestaande omgeving en inrichting, zonder afbreuk te doen aan het esthetische geheel.

Onze discrete liftoplossingen combineren waardige toegang voor mensen met beperkte mobiliteit met een aantrekkelijk ontwerp. Zo blijft de architectonische schoonheid behouden terwijl de toegankelijkheid wordt verbeterd.

“Toegankelijkheid op maat, van offerte tot installatie.”

Hoe werkt het?

Wij begrijpen dat u niet zo goed weet welke lift het beste bij uw situaties past. Bij Drempelhulp.nl beginnen we daarom altijd met een vrijblijvende offerte op maat, waarbij we ons laten leiden door de specifieke behoeften van de situatie. Ons deskundige team adviseert over de meest geschikte rolstoellift en verzorgt vervolgens de volledige installatie.

  • Maatwerk Offerte: Wij bieden een op maat gemaakte offerte die aansluit bij uw specifieke situatie en behoeften.
  • Deskundig Advies: Onze experts geven advies over de beste rolstoellift op basis van jarenlange ervaring en expertise.
  • Professionele Installatie: Wij zorgen voor een zorgvuldige en professionele installatie, zodat uw rolstoellift optimaal functioneert en perfect geĂŻntegreerd wordt in de omgeving.

“Ontvang binnen enkele werkdagen een vrijblijvende offerte”

Offerte aanvragen

Bij Drempelhulp.nl kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een rolstoellift. Vul ons contactformulier in of bel direct met Ă©Ă©n van onze specialisten.

“Altijd een geschikte oplossing”

Voor wie?

Onze platformliften zijn ontworpen om het leven gemakkelijker te maken voor mensen met beperkte mobiliteit. Met een eenvoudige druk op de knop kunnen ze veilig en comfortabel naar hogere verdiepingen worden gebracht.

Erfgoed gebouwen

Voor oude en/of monumentale gebouwen biedt Drempelhulp.nl op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan lokale bouwvoorschriften. Onze doelstelling is om oplossingen te ontwerpen die naadloos integreren met de omgeving.

Openbare gebouwen

Kun je je voorstellen dat je niet vrij bent om zelf te kiezen welke openbare gebouwen je kunt bezoeken zonder hulp? Voor velen met beperkte mobiliteit is dit de realiteit. Drempelhulp.nl biedt standaard en op maat gemaakte producten om toegang tot openbare gebouwen te vergemakkelijken.

Privé woningen

Drempelhulp.nl voorziet in diverse productlijnen die het mogelijk maken voor ouderen en rolstoelgebruikers om zelfstandig thuis te blijven wonen, zelfs in huizen met meerdere verdiepingen. Ons assortiment omvat ook drempelhellingen en afdekplaten voor kleine hoogteverschillen.

Openbaar vervoer

Drempelhulp.nl heeft daarom een breed scala aan oplossingen samengesteld- van eenvoudige hellingen en platformliften tot complexere systemen – om de reiservaring te verbeteren voor mensen met beperkte mobiliteit, waaronder rolstoelgebruikers en personen met een handicap.

E-mail

Stuur ons een mailtje en één van onze specialisten neemt zo snel mogelijk contact met u op. info@drempelhulp.nl

Telefoon

Wordt tijdens kantoortijden direct geholpen door één van onze specialisten. 010 - 242 09 13

Locatie

Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom gezellig langs bij ons in de showroom.

Steenbakkerij16, Nieuwerkerk aan den IJssel

Veelgestelde vragen

Vindt hier antwoorden op veelgestelde vragen over platformliften.

De prijs van een lift is afhankelijk van diverse factoren. Het hangt er onder andere van af of de lift alleen voor personen bedoeld is of ook rolstoeltoegankelijk moet zijn, wat de hefhoogte is en welke extra opties u wenst. Hierdoor kunnen wij geen vaste prijs noemen, maar kunnen we per situatie u wel al snel een richtprijs geven.

Benieuwd wat een rolstoellift u ongeveer zal kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens het eerste gesprek kunnen wij u al van een gerichte prijsindicatie voorzien.

Onze kant-en-klare rolstoelliften kunnen binnen 2-3 dagen geĂŻnstalleerd worden.

De installatie van een op maat rolstoellift duurt daarentegen een stuk langer. U dienst hierbij rekening te houden met zo’n 2 weken. 

De rolstoellift, of platformlift, verplaatst een gebruiker veilig en efficiënt van het ene niveau naar het andere niveau.

Wij hebben verschillende soorten rolstoellift oplossingen. Waaronder discrete liftoplossingen die zowel de behoefte aan waardige toegang voor mensen met beperkte mobiliteit als de wens voor esthetisch aantrekkelijke oplossingen combineren.

Bij Drempelhulp.nl kunnen wij voor ieder drempel probleem altijd een oplossing bieden. Door onze combinatie van drempelhulpen en rolstoelliften zijn wij nog niet eerder een situatie tegengekomen waarbij wij de klant niet verder kunnen helpen.

Drempelhulp.nl zal u voorzien van deskundig en eerlijk advies. Indien gewenst kunnen wij u een prijsindicatie geven en vervolgens een offerte aan u uitbrengen.

Wij installeren de rolstoellift op locatie en kunnen vervolgens eventueel service en onderhoud aan de rolstoellift plegen.

has been added to your cart.
Checkout