Retour Voorwaarden

Retour Voorwaarden

Standaard product:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. U kunt uw producten gratis en eenvoudig retourneren via ons retourportaal.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via: [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Maatwerk product:

Wanneer het product door ons op maat is gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties. Is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Terugbetaling:

Wij garanderen een volledige terugbetaling inclusief eventuele in rekening gebrachte verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terug te storten.

Wij storten dit bedrag echter pas terug nadat wij het product ontvangen hebben.

 Download hier het herroepingsformulier: > Herroepingsformulier 2019