Retour Voorwaarden

Retour Voorwaarden

Standaard product:

Maatwerk product:

Wanneer het product door ons op maat is gemaakt volgens de door u ingevoerde specificaties. Is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.
7 cm - Rubberen drempelhulp - Recht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. De verzendkosten voor het retour sturen van een pakket zijn voor onze rekening.  U kunt uw retour eenvoudig aanmaken via ons retourportaal: https://drempelhulp.shipping-portal.com/rp/Via ons retourportaal kunt u eenvoudig aan de hand van uw bestelnummer en uw postcode een retour aanmaken, binnen enkele minuten genereerd u een verzendlabel bij GLS. Dit verzendlabel dient u uit te printen en op uw pakket te plakken, u kan deze vervolgens inleveren bij een GLS Parcelshop bij u in de buurt. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u altijd contact met ons opnemen via: info@drempelhulp.nl

U kunt binnen 48 uur antwoord verwachten. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Is het product defect? Graag neemt u dan contact met ons op, in de meeste gevallen zullen we dan vragen om een foto van het beschadigde product naar ons toe te sturen. Is het product daadwerkelijk beschadigd dan krijgt u uiteraard het volledige bedrag teruggestort of zorgen wij er voor dat u een vervangend artikel ontvangt.

Terugbetaling:

Wij garanderen een volledige terugbetaling inclusief eventuele in rekening gebrachte verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terug te storten.

Wij storten dit bedrag echter pas terug nadat wij het product ontvangen hebben.

 Download hier het herroepingsformulier: > Herroepingsformulier 2019