Balkonverhoging – rolstoelvriendelijk balkon

Balkonverhoging

Maak uw flat optimaal toegankelijk voor bewoners en bezoekers met een
rolstoel of rollator. Een balkonverhoging of galerijophoging biedt bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om weer volledig vrij te leven in- en rondom hun woning. De balkon & galerijverhoging is een ideale oplossing voor bijvoorbeeld VvE’s die een flat of appartementencomplex willen opplussen zodat bewoners weer veilig hun woning kunnen betreden.

Voor het realiseren van een balkon- of galerijverhoging komen wij in de meeste gevallen eerst bij u langs om de desbetreffende drempel op te meten, daarna gaan wij opzoek naar de meest praktische, veilige en kosteneffectieve oplossing. Wij zullen op basis hiervan een offerte voor u opstellen, indien deze geaccepteerd wordt komen wij nogmaals bij u langs om de drempelhulp bij u te installeren.

Benieuwd of een balkon- of galerijverhoging bij u te realiseren is? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar: info@drempelhulp.nl of bel: 010-2420914.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van uiteenlopende projecten die wij over de jaren heen voor bewoners hebben gerealiseerd:

Gerealiseerde projecten