Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Antislip tegels badkamer

Naast onze douchevloerverhoging waardoor u weer veilig en drempelloos kunt douchen bieden wij ook andere oplossingen voor in uw badkamer waarmee u weer veilig kan douchen.

Eén van die oplossingen is het antislip microgrip vloeistof (coating) product. Dit is een niet ingrijpende oplossing voor het realiseren van antislip tegels in uw badkamer. De coating zorgt voor een extra laag op uw vloer waardoor tegelvloeren niet meer glad worden wanneer deze nat worden.

Antislip tegels

Het anti-slip microgrip vloeistof product voor badkamervloeren is niet alleen geschikt voor badkamervloeren maar kan ook aangebracht worden op vele verschillende tegelvloeren. Zo zijn er ook antislip tegels gerealiseerd bij zwembaden, sauna’s, keukens en op tegelvloeren in winkelcentra.

Ook van marmer en natuursteen tegels kunnen antislip tegels  gemaakt worden zonder dat uw vloer er minder mooi op wordt.

Antislip douchevloer

Heeft u een inloopdouche? Dan kunnen wij met on antislip microgrip uw tegels antislip maken. Wilt u uw acryl of emaille douchevloer / douchebak antislip maken kunnen wij ook een ander soort korrelige structuur aanbrengen zodat u zo een antislip douchevloer krijgt.

Ons antislip structuur voor uw douchebak is vuil- en waterafstotend en voorkomt valpartijen zonder gebruik te maken van onhandige antislip strips die niet altijd goed werken. Met onze antislip structuur bent u voor langere tijd verzekerd van een veilige, antislip douchebak.

Antislip douchebak

De korrelige antislip structuur op uw huidige acryl of emaille douchebak en/of bad is praktisch niet zichtbaar maar zeer effectief in maar zeer effectief in het voorkomen van valgevaar.

U kunt de antislip structuur voor uw douchebak of bad eenvoudig op internet bij ons bestellen. Na de bestelling nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken, wij komen dan vaak binnen 10 werkdagen bij u langs en zullen de antislip douchebak bij u thuis realiseren.

Contact:

Heeft u nog vragen over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar: info@drempelhulp.nl.