Drempelhulpen rubber

Drempelhulpen rubber

Op drempelhulp.nl verkopen wij naast onze andere drempelhulp systemen ook rubberen drempelhulpen. Onze rubberen drempelhulpen zijn gemaakt van duurzaam rubber met een hoogstaande kwaliteit. Ze zijn erg gebruikersvriendelijk en hartstikke veilig.

Rubber schuin

Deze 3-zijdig oprijdbare drempelhulp heeft aan beide zijden schuine zijvlakken en heeft een gewichtscapaciteit van 1000 kg en is geschikt voor buitengebruik.

Rubber recht

Drempelhulp van 100% gerecycled rubber en een gewichtscapaciteit van 500 kg en is geschikt voor buitengebruik.

Rubber schuin

De rubberen drempelhulpen met schuine zijvlakken is de ideale oplossing voor mensen die moeite hebben om over een drempel te komen. Dankzij de schuine zijvlakken is het mogelijk om de drempel van alle kanten op te komen. U hoeft zich nu niet zo te manoeuvreren dat u recht voor de drempel staat, maar u kunt er ook vanaf de zijkant opkomen.

Rubber grijs

Gummy ramps zijn de ideale oplossing voor het aanpassen van kleinere drempels. De drempel   voorziening is optioneel voorzien van een plakstrip aan de onderzijde en is hierdoor snel gelegd en eenvoudig door een Stanleymes op maat gemaakt, Ideaal voor rolstoelen en rollators.

Vrijblijvende offerte

Als u meer informatie wilt of als u nog vragen heeft over een modulaire aluminium hellingbaan, neem dan contact met ons op: Bel: 010 – 242 09 13 of stuur een email naar: info@drempelhulp.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Share this post