Galerijverhoging

Galerijverhoging

Maak uw flat optimaal toegankelijk voor bewoners en bezoekers met een rolstoel of rollator. Een balkonverhoging of galerijophoging biedt bewoners, bezoekers, ouderen en gehandicapten de mogelijkheid om weer volledig vrij te leven in- en rondom hun woning. 

Wij bieden een uitstekende galerij oplossing om de flatgalerij te verhogen en daarmee rolstoelvriendelijk te maken.

Bent u op zoek naar een galerij oplossing? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur een mailtje naar: info@drempelhulp.nl. Wij gaan dan samen met u opzoek naar een geschikte oplossing voor u.

Galerij oplossing

Een drempelbrug die naadloos aansluit op de desbetreffende drempel

De drempelbruggen worden door ons op locatie geïnstalleerd en lopen aan beide zijden van de drempel geleidelijk op tot aan de hoogte van de deur.

Galerij verhoging

Een algehele verhoging van het balkon of de galerij

In sommige gevallen is er op een galerij of op een balkon geen ruimte om een geleidelijke helling te bouwen. In dit geval zouden wij het gehele balkon kunnen verhogen tot de hoogte van de drempel.

Balustrade verhoging

Behoud de balustrade op een veilige hoogte met onze balustrade verhogingen

Omdat we de galerij of het balkon verhogen is het in veel gevallen verstandig om ook de balustrade te verhogen. Omdat wij de galerij verhogen wordt de originele balustrade namelijk in wezen wat lager.