Filter

Oprijgoot

Een oprijgoot is ideaal om te gebruiken voor de auto of bus, met de goot kan je gemakkelijk rolstoelen, fietsen of scootmobiels in en uitladen. Ook kun je een oprijgoot gebruiken bij trappen, stoepjes of andere obstakels.

Een belangrijke reden om een oprijgoot te kopen is het vergroten van de toegankelijkheid van bijvoorbeeld een openbare ruimte. Mensen met mobiliteitsproblemen kunnen de hoogteverschillen van de trappen of stoepjes makkelijk overbruggen door de goot.

Oprijgoten kunnen ook gebruikt worden om zware objecten te vervoeren bijvoorbeeld tijdens het verhuizen. Ook zijn de goten handig tijdens evenementen bijvoorbeeld: festivals, concerten, beurzen of op de bouwplaats.

Verschillende soorten oprijgoten

Alle oprijgoten in ons assortiment zijn opvouwbaar/inschuifbaar waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn en u ze mee kunt nemen in bijvoorbeeld de auto naar de plek waar u de goot nodig heeft.

Materiaal

De oprijgoten zijn gemaakt van sterkte duurzame materialen zoals kunststof of aluminium, deze materialen kunnen goed tegen de regen en zijn ideaal voor langdurig gebruik.

Opvouwbaar

De oprijgoten zijn gemakkelijk op de bergen doordat ze opvouwbaar zijn en daardoor minder ruimte in nemen. U kunt ze gemakkelijk opbergen in uw auto, schuur of kast en pakken wanneer u de goot weer nodig heeft.

Gewicht

Let ook op de gewichtscapaciteit van uw oprijgoot, wij hebben verschillende goten en daardoor ook verschillende draaggewichten beschikbaar voor ieders wens. Een oprijgoot kan ook gebruikt worden voor bij een fietsendrager, met de oprijgoot verplaats je de fiets gemakkelijk op de fietsendrager en rij je de fiets ook weer gemakkelijk van de fietsendrager af.

Kunt u niet vinden waar u naar opzoek bent?

Wij kunnen u helpen bij het zoeken van de juiste oprijgoot, wij hebben verschillende oprijgoten in ons assortiment waardoor we altijd een juiste oplossing kunnen aanbieden. Het is belangrijk dat als u niet weet wat de geschikte goot voor u is dat u ons verteld voor waar de oprijgoot is, wat uw wensen zijn qua  materiaal, lengte en breedte en wie de oprijgoot zal gebruiken bijvoorbeeld is het voor rolstoelgebruikers of  mensen met een fiets, of is het alleen voor een kleine drempel bij uw stoep te overbruggen. Als u nog meer informatie wilt over een oprijgoot kunt u ons gerust bellen of een e-mail sturen op 010-2420914  of stuur een mailtje naar info@drempelhulp.nl.