Filter

Oprijplaat bestelbus

Een oprijplaat voor een bestelbus is ideaal voor mensen die goederen moeten vervoeren. Deze oprijplaten zijn niet alleen gemakkelijk voor laden en lossen maar bieden ook veiligheid tijdens het proces. Het kan gebruikt worden voor het verhuizen van zware objecten maar het kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een scootmobiel of rolstoel in de auto of bus te zetten.

Wat is een oprijplaat bestelbus?

Een oprijplaat is een schuine plaat waar je op kunt lopen/rijden om voorbij een hoogteverschil kunt overbruggen. De plaat kan aan een auto of busje bevestigd worden. De platen zijn gemaakt van aluminium of staal zodat ze duurzaam zijn maar ook zware gewichten kunnen dragen en niet gaan doorbuigen, breken of roesten. Een oprijplaat kan gemaakt worden in verschillende maten zodat het voor ieder hoogte en gewicht een juiste oplossing is.

Voordelen oprijplaat bestelbus

Doormiddel van een oprijplaat kunnen ladingen sneller en gemakkelijker geladen en gelost worden, hierdoor kan het een hoop tijd schelen op een dag en ben je sneller klaar. Een oprijplaat vermindert het risico op vallen en voorkomt daardoor ongelukken tijdens het werk. Een oprijplaat verminderd ook schade aan een auto of bus omdat het niet meer getild hoeft te worden.

Door een oprijplaat kunnen rolstoelgebruikers of andere mensen met een beperking toch gemakkelijk reizen naar plekken waar ze zonder rolstoel of scootmobiel niet kunnen komen. Een plaat is een goede investering om uw leven of het leven van iemand met een beperking een stuk gemakkelijker te maken. Voor bedrijven kunnen de platen ook handig zijn om van alles te vervoeren.

Verschillende soorten oprijplaten

Oprijplaten zijn er in verschillende lengte en breedte maten, daardoor kunnen we voor elk gewenste maat een geschikte plaat leveren. Meet daarvoor alle maten in en rond het voertuig zodat u de best mogelijke plaat kan vinden voor uw voertuig.

Opvouwbare oprijplaat bestelbus:

Opvouwbare oprijplaten zijn makkelijk als uw bus niet erg veel ruimte heeft om een oprijplaat in te vervoeren, doordat de plaat opvouwbaar is kunt u hem toch makkelijk opgevouwen meenemen.

Antislipvlak:

Oprijplaten met antislipvlak zijn goed voor buiten te gebruiken wanneer het bijvoorbeeld regent, door het antislipvlak heeft u meer stabiliteit tijdens het lopen op de plaat.

Normale oprijplaat bestelbus:

Normale platen zijn niet opvouwbaar maar daardoor kunnen ze wel meer gewicht dragen en zijn ze handig voor zwaardere objecten.

Kunt u niet vinden waar u naar opzoek bent?

Wij kunnen u helpen bij het zoeken van de juiste oprijplaat, wij hebben verschillende oprijplaten in ons assortiment waardoor we altijd een juiste oplossing kunnen aanbieden. Het is belangrijk dat als u niet weet wat de geschikte oprijplaat voor u is dat u ons verteld voor welk voertuig de plaat is en wat uw wensen zijn qua gewicht, moet de plaat opvouwbaar zijn, werk materiaal wilt u hebben en welke lengte en breedte heeft u nodig. Als u nog meer informatie wilt over een oprijplaat kunt u ons gerust bellen of een e-mail sturen op 010-2420914  of stuur een mailtje naar info@drempelhulp.nl.