Oprijplaten scootmobiel

De oprijplaten scootmobiel of oprijplaat scootmobiel worden gebruikt om een scootmobiel of elektrische rolstoel in een auto of bus te laden. De oprijplaten hebben een hoge maximale gewichtscapaciteit, namelijk van 300 kilogram. Dit betekent dat u deze oprijplaten altijd kunt gebruiken, ook als er nog iemand in de scootmobiel of elektrische rolstoel zit. Omdat de oprijplaten scootmobiel altijd voorzien zijn van een antislip bovenlaag, is er te allen tijde maximale grip bij het gebruik van deze oprijplaat scootmobiel. Dit maakt het veilig in- en uitladen van een scootmobiel of elektrische rolstoel mogelijk, ook als het geregend heeft en de oprijplaten nat zijn geworden.

Verder beschikt deze oprijplaat voor scootmobiel over opstaande randen aan beide buitenzijdes van de scootmobiel oprijplaat als extra beveiliging om ervoor te zorgen dat u niet perongeluk van de oprijplaten af kunt rijden. Deze oprijplaat voor een scootmobiel is snel en eenvoudig opvouwbaar waardoor u de oprijplaat bijvoorbeeld makkelijk in de kofferbak van uw auto mee kunt nemen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen.

Voordelen van een oprijplaat voor uw scootmobiel

De oprijplaten hebben een lengte van 220 cm waardoor u obstakels van tot wel 66 cm kunt overbruggen! Ook de licht gebogen voet van de oprijplaat zorgt ervoor dat de oprijplaat makkelijk te betreden is.

De oprijplaten zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium materiaal waardoor iedere oprijplaat per stuk slechts 9 kg weegt. De oprijplaten zijn hiermee makkelijker hanterbaar tijdens het neerzetten of opbergen van de oprijplaten!

De scootmobiel rijplaat of rijplaat scootmobiel wordt in de meeste gevallen direct uit voorraad geleverd, u heeft hem in de meeste gevallen dus de volgende dag al in huis! Wij houden u gedurende het transport voldoende op de hoogte.