Filter

Verkeersdrempels / snelheidsdrempels

De verkeersdrempels / snelheidsdrempels worden gebruikt om de snelheid van een voertuig te beheersen. U plaatst deze drempels om te voorkomen dat er te hard gereden wordt in de parkeergarage, op het bedrijventerrein of op de parkeerplaats. De drempels zijn van hoge kwaliteit en kunnen daarom gebruikt worden voor zwaardere voertuigen, waaronder motoren, personenauto’s en transportbusjes. De verkeersdrempels / snelheidsdrempels worden aangeboden met verschillende drempelhoogtes, waaronder een drempelhoogte van 50 millimeter60 millimeter en 75 millimeter. Klik op de juiste categorie verkeersdrempels en u krijgt alle producten binnen deze categorie (en met deze drempelhoogte) te zien.

De adviessnelheid van de verkeersdrempel is afhankelijk van de hoogte van de drempel, hier geldt, hoe hoger de drempel, hoe lager de adviessnelheid. Bij ieder product staat vermeld wat de adviessnelheid exact is van de drempel.

Installatie: De verkeersdrempels worden als kit geleverd op een pallet, dit betekent dat u de benodigde onderdelen ontvangt voor het maken van de verkeersdrempel maar u hem nog wel zelf moet installeren, zoals is te zien in de filmpjes op de productpagina van de vertragingsdrempel. Echter gaat dit vrij eenvoudig en de snelheidsdrempel wordt geleverd inclusief universeel bevestigingsmateriaal voor asfalt of voor beton.

Opvallend: Alle snelheidsbegrenzers van Drempelhulp.nl zijn voorzien van opvallende reflecterende chevrons en een herkenbare fel gele kleur om ervoor te zorgen dat de verkeersdrempel makkelijk te zien is, ook in de avond. Daarnaast zijn ook alle snelheidsbegrenzers voorzien van een anti-slip profiel, waardoor de drempels makkelijk betreedbaar zijn, ook wanneer het regent.

Producten:

Hieronder vindt u de verschillende verkeersremmers die wij momenteel in ons assortiment hebben.

Verkeersdrempel / verkeersremmer zonder reflectoren – 50 mm

Verkeersdrempel – 50 mm

Verkeersdrempel – 60 mm

Verkeersdrempel – 75 mm

Oprolbare verkeersdrempels