Drempelhulp scootmobiel

Drempelhulp scootmobiel

Drempelhulp scootmobiel

Mensen met een scootmobiel kunnen zonder hulp doorgaans niet over een drempel heen komen. Dit is vervelend, want dit maakt veel panden voor mensen met een scootmobiel niet toegankelijk. Wilt u uw woning of bedrijfspand toegankelijk maken voor iedereen? Dan plaatst u een drempelhulp scootmobiel.

Bekijk de scootmobiel drempelhulpen hier >

De drempelhulp scootmobiel: een korte kennismaking

Een drempelhulp scootmobiel is een voorwerp dat u voor uw drempel legt. Door een drempelhulp voor uw drempel te leggen, ontstaat er een kleine helling. Dit betekent dat het obstakel van de drempel wordt weggenomen en mensen met een scootmobiel gewoon naar binnen kunnen rijden. Overigens is een drempelhulp niet alleen handig voor mensen met een scootmobiel, maar ook voor mensen met een rollator of rolstoel. Ook zij kunnen de kleine helling van de drempelplaat scootmobiel gebruiken om een pand binnen te komen.

Maak uw woning of bedrijf toegankelijk met een drempelhulp

Door een drempelverhoger scootmobiel aan te schaffen, maakt u uw pand toegankelijk voor mensen die in dit voertuig moeten rijden. U kunt een drempelverhoger scootmobiel kopen voor uw woning, maar ook voor uw bedrijfspand. Hoort u regelmatig de klacht dat uw bedrijfspand niet toegankelijk is voor mindervaliden? Dan is het tijd om in een drempelhulp te investeren. Heeft u een drempelhulp scootmobiel neergelegd, dan zal u deze klacht niet meer horen.

Zeker als u vaak te maken heeft met mindervaliden, is het interessant in een drempelhulp te investeren. Met een drempelhulp scootmobiel kan iedereen uw pand namelijk binnen komen, zonder dat hier verder professionele ondersteuning bij nodig is.

Verschillende soorten drempelhulpen

Er zijn verschillende soorten drempelhulpen beschikbaar op Drempelhulp.nl. Denk hierbij aan aluminium drempelhulpen, maar ook aan drempelhulpen van rubber. En wilt u een drempelhulp kopen die u zelf eenvoudig en snel kunt verplaatsen? Dan is dit ook zeker mogelijk. Wij verkopen namelijk ook drempelhulpen die u in kunt klappen, om eenvoudig en snel met u mee te nemen en in ieder pand te kunnen gebruiken.

Wij verkopen drempelhulpen voor lagere drempels, maar ook voor hogere obstakels. Zo kunt u zelfs een drempelhulp aanschaffen om het obstakel van een hoge stoeprand weg te nemen. Of u nu een lage drempel wil compenseren of een hoge drempel voor uw woning of bedrijfspand heeft liggen: bij Drempelhulp.nl kunt u altijd een geschikte drempelplaat scootmobiel kopen.

Drempelhulpen voor binnen en buiten

De drempelhulpen van Drempelhulp.nl zijn geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Wilt u de toegankelijkheid scootmobiel buiten verbeteren, dan koopt u een drempelhulp die speciaal voor buiten gebruikt wordt. Deze drempelhulp kan niet alleen goed tegen de verschillende weersomstandigheden, maar heeft ook een antislip laag om ongelukken te voorkomen. Wilt u een kleine drempelhulp scootmobiel voor binnen, dan bent u ook aan het juiste adres bij Drempelhulp.nl. Wij verkopen namelijk ook drempelhulpen die speciaal ontwikkeld zijn om binnen te gebruiken.

Overigens zijn de meeste drempelhulpen in ons grote aanbod geschikt voor binnen én buiten. Dit is handig, want dit betekent dat u slechts met een enkele drempelhulp scootmobiel uw gehele woning of bedrijfspand toegankelijk kunt maken. Door de drempelhulp te verplaatsen, kunt u bezoekers met een scootmobiel in iedere ruimte in uw woning of bedrijfspand laten komen.

Meer weten of advies nodig? Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over het verbeteren van de toegankelijkheid scootmobiel met een drempelhulp of heeft u een vraag over een specifiek product in ons aanbod? Neem dan contact met ons op. Ook als u aankoopadvies nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag de beste drempelhulp scootmobiel voor uw woning of bedrijfspand te vinden.