Kleinere drempelhulp projecten

Kleinere drempelhulp projecten

Altijd een oplossing

Bij drempelhulp.nl zijn we in staat met ons modulaire systeem zowel grote als kleine drempelhulpen te realiseren. De grootte van de drempelhulp is voornamelijk afhankelijk van de hoogte van de te overbruggen drempel, maar ook de gewenste hellingshoek en de beschikbare uitloop mogelijkheden spelen een belangrijke rol bij het plaatsen van een drempelhulp.

Mogelijkheden

Met het Excellent Systems drempelsysteem worden drempels op een eenvoudige manier aangepast. Het systeem kan zowel binnen als buiten worden geinstaleerd. De kleinere drempeloplossing kan op een verwijderbare manier worden geïnstalleerd, zodat het opritje aan de kant kan worden gezet bij een eventuele schoonmaak of het systeem tijdelijk niet kan worden gebruikt.

Schoonmaken

Het systeem kan zowel binnen als buiten worden geinstaleerd. De kleinere drempeloplossing kan op een verwijderbare manier worden geïnstalleerd, zodat het opritje aan de kant kan worden gezet bij een eventuele schoonmaak of het systeem tijdelijk niet kan worden gebruikt.

Vrijblijvende offerte

Als u meer informatie wilt of als u nog vragen heeft over een modulaire aluminium hellingbaan, neem dan contact met ons op: Bel: 010 – 242 09 13 of stuur een email naar: info@drempelhulp.nl. Wij helpen u dan graag verder.

Afbeeldingen

Share this post