Filter

Douchen zonder drempel

Voor mensen die minder goed te been zijn kan de badkamer een zeer gevaarlijke plek zijn. Zo belanden er jaarlijks al 24.000 mensen in ziekenhuis wegens uitglijden op gladde tegelvloeren. Ook hiervoor bieden we antislip oplossingen voor de douche en badkamer.

Een ander obstakel is de drempels van de douchebak. Zo kan het al een uitdaging zijn op de douchebak in te stappen omdat deze gebruikelijk hoger is dan de vloer en het uitstappen omdat de wanden van de douchebak ook hoger zijn.

Douchen zonder drempel is daarom een belangrijke maatregel om valpartijen te voorkomen. Een oplossing die wij hiervoor bieden is het maken van een drempelhulp voor tegen uw douchebak. Om ervoor te zorgen dat ook de binnenkant van de douchebak veilig is hebben wij een waterdoorlatend systeem dat de drempel om uit te stappen elimineert.

Zo kunt u te voet of met bijvoorbeeld een douchestoel weer veilig genieten van een warme douche!

Douchevloerverhoging

De douchevloerverhoging bestaat uit een waterdoorlatend kunststof tegelsysteem dat volledig op maat gemaakt kan worden zodat deze in uw douchebak en badkamer past.

Zo is het niet nodig om uw volledige douche of badkamer te verbouwen maar kunt u zonder een grote ingreep en kosteneffectief uw badkamer eenvoudig een heel stuk veiliger maken.

Antislip douchevloer

Naast het realiseren van een drempelloze douche zodat u kunt douchen zonder gevaarlijke drempels te moeten overbruggen kunnen wij ook uw douchevloer volledig antislip maken om uitglijden bij natheid te voorkomen.

Bekijk hier onze antislip douche oplossingen; klik hier >

Contact:

Benieuwd hoe ook u volledig veilig kunt douchen zonder drempels? In veel gevallen is het aanpassen van een badkamer een maatoplossing en vragen wij u contact met ons op te nemen zodat we samen tot een geschikte oplossing kunnen komen. U kunt bellen naar: 010-2420914 of stuur geheel vrijblijvend een mailtje naar info@drempelhulp.nl.