Online drempelhulp kopen

Online drempelhulp kopen

Het is mogelijk om te kiezen voor online een drempelhulp kopen. Daarmee bedoelen we dat er een drempelhulp of een drempelplaat beschikbaar is. Deze zorgt ervoor dat je met een rolstoel, scootmobiel of een rollator veilig ergens naar binnen kunt. De drempelhulp kan besteld worden voor een kleine drempel maar ook voor een hoge drempel. Ook voor een stoeprand worden ze je hier aangeboden. Het meest ruime aanbod vind je dan ook hier, want er worden je veel verschillende drempelhulpen aangeboden. Door het assortiment is er voor alles een oplossing te vinden.

Drempel voor scootmobiel

Als je een scootmobiel hebt, dan heb je het vast wel eens meegemaakt dat je ergens niet naar binnen kunt. Dit is erg vervelend, maar gelukkig is dit wel op te lossen. Als je zelf over een bedrijfspand beschikt en er zijn diverse drempels bij de ingang bijvoorbeeld, doe er dan wat aan. Hierdoor kunnen mensen met een scootmobiel veilig en snel binnen, maar ook mensen met een rollator of rolstoel. Je wil toch ook goed toegankelijk zijn voor iedereen?

Kies voor oprij plaat laten maken

Je weet misschien heel goed wat je nodig hebt, maar je ziet het passende item nog niet online staan. Wil je dan een oprij plaat laten maken? Dit is heel goed mogelijk en dan kun je zelf nagaan wat de mogelijkheden zijn. Je kunt denken aan een oprijplaat van kunststof, of misschien wel van aluminium? Alles is bij ons mogelijk en wij denken dan ook graag met je mee om de beste oplossing te realiseren voor hetgeen waar jij tegenaan loopt. Benader ons daarom met je vragen en dan zorgen wij dat er maatwerk wordt geleverd! Online een drempelhulp kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest, wij staan voor je klaar, denken met je mee en helpen je direct!

Wenst u persoonlijk advies?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar: 010-2420914 of stuur een mailtje naar: info@drempelhulp.nl. U kunt er ook voor kiezen om een bericht bij onze chatsupport achter te laten, wij zullen uw vraag dan binnen 24 uur beantwoorden.

Ziet u de drempelhulpen eerst liever in het echt voordat u een keuze maakt? Dat kan! Aan de venkelbaan 22 in Capelle a/d IJssel hebben wij een showroom waar u de verschillende drempeloplossingen op uw gemak kunt bekijken en proberen, één van onze medewerkers zal u adviseren in de beste en meest kost-effectieve oplossing voor uw situatie. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt!

Onze locatie:

Volg ons ook op Facebook >

Share this post