Filter

Oprijplaat kunststof

Een kunststof oprijplaat is ideaal voor het overbruggen van uw drempel, ze zijn speciaal gemaakt voor hoogteverschillen en andere obstakels te overbruggen. De oprijplaat kunststof kan gebruikt worden voor binnen, buiten, rond het huis, maar ook in winkels, bedrijfspanden en overal waar je een drempel als obstakel hebt. Kunststof is een heel sterk maar ook duurzaam materiaal, kunststof materiaal kan goed tegen de regen.

De oprijplaat kan gebruikt worden voor rolstoelen, rollators en scootmobiels, ook bestaan er drempelhulpen voor auto’s, bussen, motors en andere zwaardere voertuigen. Oprijplaten zijn beschikbaar in verschillende lengtes, hoogte en soorten zoals opvouwbaar inschuifbaar en andere opties zodat er altijd een oprijplaat is die aan uw wensen voldoet.

Voordelen van kunststof oprijplaten

Duurzaamheid:

Kunststof oprijplaten zijn gemaakt van sterk materiaal dat tegen de regen kan, de platen zijn roestvrij en kunnen tegen de zon. De platen verliezen geen kwaliteit en gaat jaren mee, met de aanschaffing van een kunststof oprijplaat zal u jaren blij zijn.

Draagbaarheid:

Kunststof oprijplaten zijn erg makkelijk vervoerbaar en nemen weinig ruimte in beslag. Hierdoor kunt u ze ook meenemen in de auto of gebruiken als u op visite gaat.

Verbeterde toegankelijkheid:

Door een kunststof oprijplaat aan te schaffen wordt de toegankelijkheid een stuk verbeterd. Het is niet alleen handig voor iemand met mobiliteitsproblemen maar ook voor het laden en lossen van uw spullen.

Waar kunt u een kunststof oprijplaat gebruiken?

U kunt deze oprijplaat gebruiken in uw huis, in een winkel of restaurant, magazijn, kantoor en op een openbaar evenement.

Kunt u niet vinden waar u naar opzoek bent?

Wij kunnen u helpen bij het zoeken van de juiste oprijplaat, wij hebben verschillende oprijplaten in ons assortiment waardoor we altijd een juiste oplossing kunnen aanbieden. Het is belangrijk dat als u niet weet wat de geschikte oprijplaat voor u is dat u ons verteld voor welk voertuig de plaat is en wat uw wensen zijn qua gewicht, moet de plaat opvouwbaar zijn, werk materiaal wilt u hebben en welke lengte en breedte heeft u nodig. Als u nog meer informatie wilt over een oprijplaat kunt u ons gerust bellen of een e-mail sturen op 010-2420914  of stuur een mailtje naar info@drempelhulp.nl.