Een Kunststof verkeersdrempel online kopen

Een verkeersdrempel online kopen

Verkeersdrempels kopen is eigenlijk vrij eenvoudig, u drukt op de bestelknop en wij versturen de drempel vaak nog diezelfde week naar u op. Echter is het voor u wel belangrijk om in rekening te brengen waar u de voor in gaat zetten en tot welke snelheid u het verkeer streeft te vertragen, hierbij komt de hoogte van het verkeersvertagende hulpmiddel ten sprake, vanzelfsprekend is natuurlijk de vuistregel: hoe hoger de drempel, hoe langzamer het verkeer.

De verkeersdrempels zijn leverbaar tot-en-met maar liefst 9 meter breed.

De bij ons bestelde kunststof, rubberen of plastic verkeersdrempels worden vaak ingezet door gemeentes op drukke wegen met overlast van te snel rijdend verkeer, afhankelijk van de hoogte van de drempel ligt de adviessnelheid van onze drempels tussen de 8 en 16 km/h. Maar ook in parkeergarages, op parkeerplaatsen en op industriegebieden zijn deze verkeersdrempels uiterst geschikt uiterst geschikt. Al onze verkeersdrempels zijn geschikt voor zwaar verkeer, en dus ook vrachtwagens of andere grote voertuigen.

Verkeersdrempel 1 meter - 50 mm hoog - zonder reflectoren

Verkeersdrempel zonder reflectoren

Deze rubberen verkeersdrempels van 5 cm hoog zijn direct uit voorraad leverbaar en zijn standaard verkrijgbaar in lengtes vanaf 1 meter tot 9,35 meter. (Voor grotere lengtes graag contact met ons opnemen).

Al vanaf €79,-

Adviessnelheid 10 km/h door een steilere helling.

Snelheidsdrempel - 50 mm

Deze snelheidsdrempels zijn 5 cm hoog, beschikken over chevron reflectoren op ieder middenstuk component en zijn gemaakt van een stevig kunststof materiaal.

Beschikbaar in lengtes van 1 meter tot 9 meter.

Al vanaf €129,-

Adviessnelheid van 16 km/h.

Heavy Duty Verkeersdrempel - 60 mm

Een verkeersdrempel met een hoogte van 6 cm. Ook deze drempels beschikken over reflectoren. Een unieke eigenschap van deze drempels is dat deze van rubber zijn gemaakt met een geïntegreerde stalen plaat waardoor deze geschikt is voor verkeer tot 60 ton!

Al vanaf €199,-

Hoge verkeersdrempel - 75 mm

Vertragingsdrempel met een hoogte van 7,5 cm en een adviessnelheid van 8 km/h. Deze drempel beschikt over 2 chevron reflectoren per middenstuk.

Verkeersdrempels kopen tot 9 meter.

Al vanaf €139,-

Unieke oprolbare & draagbare verkeersdrempel

Deze draagbare verkeersdrempel is eenvoudig op te rollen en is daarmee ideaal voor situaties waarin u tijdelijk een drempel wilt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, werkzaamheden etc.

Beschikt over reflectoren, is 4 cm hoog en is 3 meter breed.

Vanaf €269,-

Onze meest verkopende verkeersdrempels

Verkeersdrempels kopen incl. montage onderdelen

Al onze verkeersdrempels worden geleverd inclusief montage onderdelen en de benodigde booraccessoires voor de montage van de drempel. 

Met de bijgeleverde montage onderdelen zijn de snelheidsdrempels universeel te bevestigen aan asfalt en beton en beschikken over een antislip profiel, daarnaast zijn de middenstukken van de snelheidsdrempel uitgerust 2 chevron reflectoren om de zichtbaarheid van de drempels te bevorderen, ook ‘s nachts.

De snelheidsdrempels zijn zeer eenvoudig te plaatsen en ook voor tijdelijke installatie inzetbaar. Na gebruik zijn de drempels zeer simpel en snel weer te verwijderen, en dus ook weer opnieuw inzetbaar op een nieuwe locatie.

> Klik hier om verder te gaan naar het assortiment voor verkeersdrempels

Veel van onze verkeersdrempels zijn ook via Bol.com te bestellen. Bekijk deze verkeersdrempels hier >

has been added to your cart.
Checkout